Menu

Foto's
Filmpjes
Muziek
TV CV

Marijke is ook te vinden op:Ustream Marijke Boer
Binnenkort weer online.Biografie

Marijke Boer, geboren op 23 oktober 1960 te Dordrecht,
is onder andere bekend als showbizz-reporter van MBH.Dans & Showballet Marijke


Vanaf haar 14de jaar zat Marijke op een showballet en heeft ze een cursus bij Penney de Jager en bij Barrie Stevens gedaan. Marijke trad met haar meisjes veel op in Frankrijk en als achtergrond danseressen van bekende Nederlanders ( AVRO's Top Pop). In die tijd deed Marijke ook haar eerste commercial (Unox-soep). Toen Marijke 19 jaar werd, is ze haar eigen showballet begonnen en dat heeft Marijke 15 jaar met veel plezier gedaan.Reisorganisatie/Hostess


Marijke organiseerde en begeleidde pretparkarrangementen naar Disneyland Parijs, Movie Park Germany, Phantasialand Duitsland, Europapark en stedentrips naar België, Frankrijk, Spanje en Italië.

Edel figurant


Inmiddels stond Marijke ook bij Harry Klooster Casting in geschreven en speelde ze als figurant (en later als Edel figurant) kleine rolletje in bekende tv series, comedies, speelfilms en commercials. Om er een paar te noemen; GTST, ONM, Voetbalvrouwen, Gooische vrouwen, 't Schaep met de 5 Pooten, Grijpstra en de Gier, Vet Hard en Deuce Bigalow. Commercials: "Van A Naar Beter" Verkeer & Waterstaat, UPC, NVM met Guus Hiddink, Rabobank en Monsterboard.

Talpa


Als gastvrouw voor de zender Talpa (Talpa is Latijn voor Mol, de achternaam van de oprichter van dit bedrijf) heeft Marijke bij "De Nix-factor " gewerkt. Dit televisieprogramma was de omgekeerde versie van de populaire programma's Idols en X Factor, omdat ze in dit programma niet de beste zangers / zangeressen zochten, maar de allerslechtste. De jury bestond uit Jeroen van der Boom, Manuëla Kemp, Emile Hartkamp, Tjeerd Oosterhuis en Daan van Rijsbergen. Haar werk was de kandidaten ontvangen / opvangen voor en na hun auditie.

Man Bijt Hond


Een belletje van een redactielid van Man bijt hond om Marijke auditie te laten doen voor een nieuw Showbizz Item in Man Bij Hond N.C.R.V kwam voor haar als een verassing. Het ging tussen Marijke en nog een ster reporter. Zoals jullie weten is Marijke het geworden en het item wat ze ging presenteren kreeg de titel "Sterren Kijken Met Marijke".

De naam spreekt voor zich; Sterren Kijken... Veel Bekende Nederlanders heeft zij geïnterviewd met Albert Verlinde (RTL Boulevard) als mentor.Showbizz -Rode lopers, interviews en afterparty's:
Filmpje Showbizz -Rode lopers, interviews en afterparty's

Sterren kijken met Marijke heeft zij anderhalf jaar mogen doen. Momenteel interviewt Marijke, met haar eigen camera team, zelf de bekende en minder bekende Nederlanders .

Zang


Marijke heeft samen met Hanny Veerkamp (De Veerkampjes) een kerstnummer opgenomen; "Ik wil met de kerst"

Videoclip "Ik wil met de kerst"
Composer & producer: Frank Sauter & Andy Free.
http://www.secondbeatproductions.nl
Shownieuws sbs6
Filmpje "Shownieuws" sbs6

Zij heeft ook solo een aantal nummers opgenomen:

"Hartje weer in brand"
Nummer "Hartje weer in brand"

"Wacht nu toch een beetje"
Koor: Diana Gerhards en Joyce van den Waardenburg.
Videoclip: Luis Inocente.
Videoclip "Wacht nu toch een beetje"

"Wacht nu toch 'n beetje - Remix"
Hugo Westhof & Marijke Boer.
Nummer "Wacht nu toch 'n beetje - Remix"

"Zomer" en "Ik wil" (mobielopname)
Optreden voor KIKA "Zomer" en "Ik wil" (mobielopname)

Showeventz Sterrenteam


Buiten filmen, interviewen en presenteren heeft Marijke samen met haar collega Joan van Berlo het "Showeventz Sterren Team" opgericht.
CD presentaties, Videoclips, Artiestenbegeleiding, Organiseren van Concert, Feest, en Artiestenshows tot de complete verzorging van catering en tenten.

"Kerstgala in Ahoy Rotterdam 2009"
"Kerst Gala Time-Out te Gemert met meer dan 100 artiesten 2011"

Promoclip "Kerst Gala Time-Out te Gemert met meer dan 100 artiesten 2011" 1
Filmpje "Kerst Gala Time-Out te Gemert met meer dan 100 artiesten 2011" 2
Voice Over: Ben Franswa.

En natuurlijk heb ik ook Frans Bauer uitgenodigd voor het Kerstgala.
Filmpje uitnodiging Frans Bauer

Het Showeventz sterrenteam werkt regelmatig met Chris Westdijk, camera man Robert RTV en Jeroen Stevens.Jury Talentenjacht


Marijke word ook gevraagd plaats te nemen als jurylid bij Talentenjachten.

Jury Talentenjacht "Artiestenreizen" 2010
Jury Talentenjacht in Baarn met Rene FrogerAmbassadeurs Oscar Harris en Marijke Boer 2012


Oscar Harris gaat "Song for the Children" opnieuw uitbrengen voor goed doel (BACA)
Filmpje Persbericht Oscar Harris

In diverse Radio programma's presenteert Marijke het Shownieuws"Happy Holland met Will" bij Radio-Erasmus Rotterdam.
Will de Brouwer met het programma "Happy Holland met Will"

De zondagshow met Dennis en Angelo.
Silverlady radio.
Lokale omroep Rtv8 op de koffie bij Dennis.
Schot op Dreef Oostzaan.
Website Schot op Dreef

Column Marijke


Marijke schrijft iedere maand een Column voor "VIP&Artiest Magazine"
"Vip&Artiest Magazine" is onderdeel van JaXXon Music Entertainment.
http://www.vipartiest.nlTalkshow Marijke


Opname locatie: Partycentrum De Twee Gebroeders te Etten Leur.
http://www.tweegebroeders.netJij verdient een bloemetje


Maart 2012. In "Jij verdient een bloemetje" gaat Marijke met haar cameraman Chris op pad om mensen die, volgens hun familie, vrienden of kennissen, een bloemetje verdienen.

Filmpjes "Jij verdient een bloemetje"

WALK OF FAME TVWALK OF FAME TV is een bemiddelings-, organisatie- en adviesbureau op het gebied van televisie en entertainment.
Door de jaren heen heeft Marijke een ruime kennis en ervaring in de Entertainment- & TV-wereld opgebouwd. Daarnaast heeft zij een groot netwerk opgebouwd. In samenwerking met haar dochters Wendy en Christa werkt zij met passie en enthousiasme aan deze website en de genoemde diensten. Door de know how en haar netwerk samen te voegen, brengt zij u in contact met de juiste personen via de website van Walk of Fame TV.

http://www.walkoffame.tvTLC Ambassadeur (televisiezender)


Al jaren is Marijke grote fan van de vrouwen zender TLC.
Programma's Bakery Boss, Four Weddings, Say Yes To The Dress en I Wanna Marry "Harry" zijn een greep van haar vele favorieten.
Op 21 augustus 2014 was er een kennismaking met het team van TLC op Slot Zeist waar Marijke werd ontvangen en zij met mede Ambassadeurs een geweldige avond heeft gehad.
Marijke: "Ik ben er zeer trots op dat ik als Ambassadeur van TLC de zender mag vertegenwoordigen".

http://www.tlc.nl

"Een TLC Ambassadeur is een TLC-kijker die op basis van een uitgebreide selectieprocedure door Discovery Networks Benelux is geselecteerd en exclusief materiaal van en over de zender TLC eerder te zien krijgt dan een reguliere kijker."Graceland Breda


Marijke is belangenbehartiger van Graceland Breda. Geboortestad van Colonel Tom Parker, manager van Elvis Presley. Al meerdere jaren is dit project lopende in Breda. Een replica van het originele Graceland, in Memphis Tennessee.
Eigenaar Jimmy Prins.


Realityprogramma Thuis voor de Buis - RTL4


Realityprogramma waarin een vaste groep kijkers wordt gevolgd terwijl zij juist zelf televisiekijken. Iedereen houdt namelijk van televisiekijken en praten over televisie, en dan vooral vanaf de bank thuis waar ieders mening vooral niet onder stoelen of banken gestoken wordt. In elke uitzending worden kijkers gevolgd uit huishoudens uit alle hoeken van de samenleving. Hoe reageren zij op de hoogtepunten van de week op tv?
Klik op de foto voor meer informatie.

Fotoslide